Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marci3 technológiai utasítása a fórumról:

"9979. Na szerintem profi lettem a701 szétszedésből:


1. Hátlap le, akksi ki, sim ki, sd ki, cerka ki, ezeket félretenni.
2. 2 dugó hátul jobb és bal felső felében ki, legegyszerűbb tűvel kihúzni lyuk szélénél-
3. 4 csavar ki, 2 alul, 2 felül.
4. Kamerafedelet lepattintani, körömmel lehet a legjobban  és nem sérül semmi.
5. 2 csavar ki, amik a kamerafedél alatt vannak.
6. Szürke és fekete rész közé köröm be az sd kártyánál, végighúzod a körmöd onnan felfelé és szépen kipattannak a patentek amik összefogják, a lényeg, hogy ne a szürke részt feszítsd felfelé, hanem mindig a fekete részt oldalra, majd ugyanezt lefelé is. A jobb oldala kipattan végig, akkor balra elfordítva szétjön az egész.
7. Hangszórót kipattintani, és a hátlapon átdugni. Ilyenkor ott marad előlap, kijelző és az alaplap, rajta a hangszóró lóg.
8. Alaplapot jobb alul felhúzni kicsit, szétjön a kijelző alatt a gombok és alaplap közti csatlakozó, felül is kihúzni, mert ott az első hangszórónál akad. Ilyenkor, ha jobb oldala ki van szedve az alaplapnak balra el lehet fordítani.
9. GPS antenna kábele szigszalagdarabbal hozzá van fogva a kijelzőhöz, ezt le kell szedni.
10. Kijelző szalagkábelét leszedni, felfelé kell forgatni a szalagkábelleszorítót, nem előre húzni, és figyelni nehogy lepattanjon, mert elég sz...r anyagból csinálták kicsiben. Most már csak előlap marad benne a GPS-szel meg a kijelzővel.
11. Kijelzőt úgy lehet kiszedni, hogy 2 fület jobb oldalon körömmel ellentétes irányba húzod, kijelzőt meg nyomod a gép belseje felé, ha kiakad a 2 fül, akkor ki lehet forgatni.
Összerakni ugyanígy kell, csak visszafelé.
Szerintem legjobban a szalagkábel leszorítónál kell vigyázni, mert ha nem szorít és úgy rakod össze, akkor nem fog menni a kijelző.

9980. Ja, és T5-ös torx kell hozzá csavarhúzónak."

 

Egy kis adalék hozzá mleslietől:

"9844. 5-ös Torx csavarhúzó kell hozzá, én alig találtam olyan készletet amiben volt. Az előlap levételénél az a trükk, hogy nem azt kell felfelé kipattintani, hanem az oldalsó müanyagot kell oldalra kihúzni óvatosan. Gomdolom mondanom sem kell, hogy összesen 6 csavar van, a többi elemet rejtett müanyag, könnyen letörhető, patentok fogják!

Az elejét úgy tudod levenni, hogy nem azt feszegeted, hanem az oldalát kifelé! Fekszik a hátoldalán a teló. Az előlap és az oldal találkozásánál benyúlsz egy műszerész csavarhúzóval, de nem felfelé, hanem oldalra feszítesz egy picit és akkor jön le az előlap."

 

Mindez képekben